fbpx

SEO Features

Laman Expert menyediakan semua tetapan SEO untuk online shop anda.
01

Google Basic Setting

Google Webmaster Tools
Daftar GWT (Google Webmaster Tools) untuk mengatur keperluan SEO asas anda. GWT adalah platform yang powerful yang boleh digunakan oleh pemilik laman web untuk memantau bagaimana laman web mereka berinteraksi dengan Google.

GWT memberikan anda pandangan terperinci tentang kesihatan laman web anda, melaporkan masalah teknikal seperti ralat crawl, masalah optimisasi mudah alih, dan kebimbangan keselamatan.
Google Analytics
Google Analytics Memantau lalu lintas laman web anda, dan menganalisis pengunjung anda melalui laporan yang disediakan oleh Google seperti Laporan Audiens, Pengambilan, dan Tingkah Laku.

Platform ini memberikan anda gambaran lengkap tentang bagaimana laman web anda berfungsi. Ia mengumpulkan banyak data dan memprosesnya dengan bijak. Kemudian, ia menjana laporan untuk memaparkan data tersebut kepada anda. Laporan tersebutlah yang boleh anda gunakan untuk memperoleh pemahaman kritikal tentang laman web anda dan orang yang mengunjunginya.
Jualan Meningkat

Friendly and
Structured URL

Google Search Engine memerlukan URL dan struktur navigasi yang unik. Ini adalah amalan terbaik untuk mendapatkan liputan crawl yang baik bagi halaman-halaman di laman web anda.

Title and Description Meta Tag

Tag tajuk adalah sebahagian kod HTML yang menunjukkan tajuk halaman web, yang muncul dalam keputusan mesin carian, pos media sosial, dan tab pelayar.

Mengoptimumkan tag tajuk anda adalah salah satu cara paling mudah untuk membantu meningkatkan peringkat anda di Google. Mereka memberi isyarat kepada Google mengenai apa yang dibincangkan halaman anda.
Anggaran kenaikan dengan SEO
0%
Tanpa SEO
0%

*Base on general traffic data

Testimonials

Apa kata pelanggan kami

Let’s collaborate

Anda berminat?
Let's talk.

Ketahui bagaimana kami membantu melonjakkan jualan dengan memiliki ecommerce website, membantu mengumpul database pelanggan serta meningkatkan SEO ranking website.